Til forældre

Til forældre

Holdsport
Vi bruger Holdsport, som er en klubportal, hvor vi administrerer vores hold.

Det er her, vi har kontaktoplysninger på spillerne og deres forældre samt sender beskeder ud, hvis trænerne/holdlederne har behov for at give en besked.

Det er vigtigt, at vi har ajourførte kontaktoplysninger på alle spillere og deres forældre, så vi kan kontakte jer om nødvendigt.

Alle træninger, stævner og øvrige begivenheder oprettes i Holdsport og som udgangspunkt er alle spillere tilmeldt alle begivenheder. Det er spillernes og deres forældres ansvar at melde afbud fra de begivenheder, der ikke kan deltages i.

Spillere og forældre kan alle have profiler, og profilerne kan kobles sammen i familierelationer. Læs mere om profiler i Holdsport.

Vi anbefaler an der oprettes en profil til spilleren og benytter spillerens stamoplysninger så vidt muligt.

Desuden anbefaler vi at forældre opretter en en forældreprofil og derefter tilknyt spilleren som barn til forældreprofilen.

Facebook
Herlev Rebels har en intern facebook gruppe kaldet Herlev Rebels AFC, for alle medlemmer og forældre, samt en åben gruppe/side, der hedder Herlev Rebels, der er tiltænkt alle interesserede.

Desuden har vi en facebook-gruppe, Herlev Rebels Ungdom, for forældre til de yngste medlemmer, hvor vi deler nyheder, koordinere etc.

Stævner
Kampe er organiseret i stævner, og vi deltager i ca. 6-8 stævner om året. Stævnerne er placeret i perioden fra april til juni og fra august til tidlig oktober. Der spilles ikke stævner i skolernes sommerferie. Et endeligt stævneprogram udarbejdes i februar/marts og forventes offentliggjort ultimo marts.

Vi spiller primært stævner på Sjælland. Der afholdes 1 til 2 landsstævner, hvor klubber fra hele Danmark og Sydsverige er inviteret.

Til et stævne spiller hvert hold 3-4 kampe, og der tælles ikke point. Fokus er på at udvikle spillerne og ikke at vinde kampene. Dommerne dømmer efter et simpelt regelsæt og vil så vidt muligt forklare regler til spillerne under kampen. Derfor kan det forekomme, at straffen for et regelbrud ikke udmøntes, men at der i stedet gives plads for oplæring og forbedring.

Camps
Der afholdes flere gode amerikanske fodboldcamps i Danmark, hvor spillere kan deltage og udvikle deres færdigheder samt deres sociale netværk på tværs af klubberne.

De to største er Unity i Frederikssund og BGI ved Vejle. Tilmelding sker direkte hos den enkelte camp og sker uafhængigt af vores klub.

Udstyr
Amerikansk fodbold spilles på græs, og vi anbefaler, at spillere har fodboldstøvler på til træning samt tøj, man kan bevæge sig i og som kan tåle at blive beskidt.

Vi har en masse låneudstyr i vores container, der er tiltænkt nye spillere. Det er gratis at låne og tildeles efter “først til mølle” princippet. Udstyr tildeles før hver træning, og man er derfor ikke garanteret en fast hjelm og/eller skulderbeskytter.

Når man er afklaret med, at amerikansk fodbold er noget for en, så anbefaler vi, at man investerer i en hjelm. At have en god hjelm, der sidder ordentligt, er vigtigt for at have en god og sikker oplevelse med amerikansk fodbold.

Udstyr kan kan købes online hos MVP Sports Gear i Århus.https://www.facebook.com/groups/521917513382865/side

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om H.I. Herlev Rebels AFC, kan du trygt henvende dig allerede i dag. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. 

Tilmelding

Er du ny spiller og ønsker at deltage på dette holds aktiviteter, så indsend dine informationer til holdets træner her.

Nye medlemmer får automatisk en gratis prøveperiode på 30 dage fra den dag man er tilmeldt her. Dog skal der betales licens ved indmeldelsen.