Ny spiller

Herlev Rebels er en amerikansk fodbold klub med målet at udvikle spillere fra deres nuværende niveau til at kunne vinde på det højeste niveau. Vi tilbyder træning for U12- til seniorspillere, tre seniorhold (national liga, academy og flag), fantastiske styrketræningsfaciliteter og landsholdstrænere. I 2014 var to spillere professionelle i udlandet, fem var til EM med A-landsholdet, fem var på U19 landsholdscamp og fire var på udveksling i USA. Fem af trænerne i klubben har været inde over landsholdet.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Har jeg den rigtige krop til at spille amerikansk fodbold?
Svar: Amerikansk fodbold er en sport for alle - tunge, høje, hurtige og stærke. Der er mange roller, og vi finder den, der passer bedst til dig. Vi har folk, der kan gribe, kaste, beskytte andre, løbe hurtigt og tackle.

Spørgsmål: Kan man få en prøvetræning?
Svar: I Herlev Rebels har du mulighed for gratis at prøve sporten den første måned! Du behøver ikke bekymre dig om udstyr, da du kan låne hjelm og skulderbeskyttelse af klubben. Det anbefales at komme en halv time før træningen begynder, så man har tid til at finde låneudstyr, der passer. Du skal dog medbringe 20 kr. til at købe en tandbeskytter, samt sko man kan stå fast i (afhængig af om det er udendørs eller indendørs), shorts og t-shirt. Resten kan lånes af klubben.

Spørgsmål: Hvordan finder jeg ud af hvilket hold jeg skal spille på?
Svar: Som udgangspunkt deles holdene efter alder. Hvis du fylder 19 i år, er det din sidste sæson på U19-niveau. Hvis du fylder 16 i år, er det din sidste sæson på U16-niveau, og så videre.
Fylder du 20 i år, eller er allerede fyldt, er der to seniorhold. Du kan kontakte trænerne på holdene for at finde det hold du skal på.
Flag football er for alle der er fyldt 16 år.

Spørgsmål: Må jeg godt tage nogle venner med til prøvetræning?
Svar: Ja! Vi er altid glade for nye spillere, så des flere du kan overtale, des bedre

Spørgsmål: Jeg har besluttet mig for at starte til amerikansk fodbold. Hvor kan jeg købe udstyr og hvad koster det?

Svar: Du kan se priser og købe udstyr hos outlet.dk, og der er en fysisk butik i Ballerup, hvor man kan få prøvet og finde udstyret, der giver optimal beskyttelse. De tilbyder diverse udstyrspakker. De to vigtigste dele af udstyret, som man ikke skal gå på kompromis med, er hjelmen og tandbeskytteren. Vores holdfarver er kardinalrød og hvid. Andre acceptable farver på træningstøjet (t-shirt, sko) er sort og grå.

 

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål eller vil høre hvornår du kan komme ud til en træning, så kontakt head coachen for det pågældende hold.

Coach2

 

 

H.I. Herlev Rebels • Kildegårdskolen • Dildhaven 40 • 2730 Herlev