Herlev Rebels - nye udfordringer med amerikansk fodbold?

 

gildsig 1

Herlev Rebels- nye udfordringer med amerikansk fodbold?

Har du lyst til at spille amerikansk fodbold, er det nu chancen byder sig.  Vi vil i Herlev Rebels gerne fortsætte vores fremgang for seniorholdet og søger derfor nu nye spillere til at suppelere det allerede eksisterende hold. Vi har i Herlev en gammel tradition for at have  et bredtfavnende hold med både etablerede og nye spillere, de såkaldte rookies. Vi ser frem mod en spændende sæson 2018.

 Vi kickstarter vintertræningen for U16/U19 med et trænerboost

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere en fantastisk plan og træneroptimering for U16 og U19-holdene. Vi har fået samlet hele 10 trænere, som i samarbejde med spillerne skal få Herlev Rebels tilbage til fordums styrke. Flere af trænerne er gengangere fra sidste sæson, som allerede dengang viste gode takter med U16-holdet. Vintertræningen er skudt i gang med individuelle styrketræningsforløb og indendørs positionstræning.  Vi ser frem til en meget lovende sæson.

 U12/U14 har alt på plads

Marcus Prytz Jensen har skiftet rollen som hjælpetræner ud med rollen som Head coach og vil derfor stå i spidsen for holdet i den kommende sæson.  Han har et indgående kendskab til drengene og spillet, hvilket gør ham meget velegnet til rollen som HC.

Han får hjælp af Julius Ørnstrøm og Magnus Bauer og tilsammen udgør de tre et meget stærkt trænerteam, som vi kan forvente en masse af i den kommende sæson.

 

Har du lyst til at være en del af Herlev Rebels?

- så send en mail med telefon nummer til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så vil vi kontakte dig.

H.I. Herlev Rebels • Kildegårdskolen • Dildhaven 40 • 2730 Herlev