Articles

Skolearrangement

Er I en skoleklasse der har lyst til at spille football? Så kan I vælge mellem 2 tilbud:

Den første mulighed er FLAG football, som er en variation af amerikansk fodbold. Dette er en rigtig god mulighed, hvis der er mange elever. FLAG kræver ikke de store forberedelser, og vi medbringer alt nødvendigt udstyr.
Hvis I vil spille FLAG football kan vil tilbyde at komme ud og spille på en bane i nærheden af jer, men i er også meget velkomne på vores baner i Herlev.

Se også: http://da.wikipedia.org/wiki/Flag_football

Den anden mulighed er at I kommer ud til os og spiller TACKLE, som er den form for amerikansk fodbold de fleste kender. Der spilles med hjelm og skulderbeskytter. Her er det vores anbefaling at man er mellem 16 og 20 elever og helst ikke mindre end 3 timer. Det er noget mere tidskrævende at prøve TACKLE, dels pga. tilpasning af udstyr, og dels da eleverne skal instrueres i mere teknik, så det hele foregår på en sikker måde.
Hvis I vil spille TACKLE kan vi tilbyde dette på vores baner i Herlev, hvor vi har alle nødvendige faciliteter.

Generel info:
Hvis I ønsker at spille enten FLAG eller TACKLE inden for normal arbejdstid, koster det 500,00 kr. pr. træner vi skal bruge, uanset hvilken slags football I skal spille.

FLAG:
Til en klasse på 20-25 elever kan træningen afvikles med 1 træner. Vi anbefaler 2, da det giver eleverne en bedre oplevelse. Kommer antallet af elever over 30 skal der være min. 2 trænere, anbefalet 3 eller 4 afhængigt af antal elever.

TACKLE:
Vi anbefaler et hold på 16-20 elever, for at alle får den bedst mulige oplevelse. TACKLE kræver mindst 2 trænere.

Du kan skrive til os på adresse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , så vi kan tilrettelægge det som passer bedst til jer! I er meget velkomne til også at skrive med generelle spørgsmål.

Vi glæder os til at hører fra Jer!

H.I. Herlev Rebels • Kildegårdskolen • Dildhaven 40 • 2730 Herlev